Over ons

Over ons

Het reisbureau bij u thuis

Mijn naam is Jolanda Pertijs en ik werk inmiddels al zo’n 30 jaar in de reiswereld. Mijn plezier komt uit het verwezenlijken van de wens van mijn klanten: hen een geweldige vakantie bezorgen.

Als zelfstandig en onafhankelijk reisadviseur en in samenwerking met ‘Mijn Reiskennis, onderdeel van Travelcenter de Wit in Veghel’ is het mogelijk om voor u een reis te boeken uit het enorme aanbod van kwaliteitsreisorganisaties. Hierdoor is het mogelijk service en kwaliteit te bieden voor elke reis en ieder budget.

Zelf heb ik het geluk gehad veel te reizen en ik ben dan ook bijna overal in de wereld geweest. Van Europa tot Afrika, van China tot Australië, van de Caribbean tot Amerika.
U kunt bij mij alle mogelijke reizen boeken: Cruises, luxe reizen, een strandverblijf op de Canarische eilanden, op maat gemaakte reizen, verre vakanties en bedrijfsreisjes. Maar ook een huwelijk sluiten op een exotische bestemming of een fotoreportage op een exotisch strand, overwinteren, een groepsreis en een wijnreis, het kan allemaal! De prijs die u van mij krijgt heeft geen verborgen extra kosten zoals die wel eens voorkomen op het internet.

Aarzel niet om vrijblijvend bij mij uw plannen neer te leggen en te bespreken, zodat we er voor u een mooie vakantie van kunnen maken.

U wilt er even tussenuit, maar hebt geen tijd om heel internet door te zoeken op zoek naar uw ideale vakantiebestemming en geen zin om uw vrije middag door te brengen bij een reisbureau? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Reizen is mijn passie en als Persoonlijk Reisadviseur ga ik graag voor u op zoek.

Landen die ik heb bezocht:

Australië
Aruba
Barbados
Bonaire
Canarische Eilanden
China
Cuba
Curaçao
Cyprus

Denemarken
Dominicaanse Republiek
Dubai
Egypte
Frankrijk
Gambia
Griekenland
Ierland
Israël

Jamaica
Jordanië
Malediven
Maleisië
Mexico
Nieuw Zeeland
Oostenrijk
Portugal
Rusland

Sardinië
Sicilië
Sri Lanka
Spanje
Thailand
Turkije
Zwitserland
Zuid Afrika