Reizen met kinderen

Reizen met kinderen

Een vakantie die geschikt is voor uw hele gezin?

Met bestemmingen binnen en buiten Europa weet u zeker dat er voor ieder wat geschikts bij zit.
Wilt u verblijven op een camping, in een appartement of hotel op basis van alleen logies of all-inclusive? Kinderfaciliteiten en een afwisselend activiteitenprogramma (soms zelfs tot gratis zwemlessen!) zorgen ervoor dat uw kinderen zich geen moment zullen vervelen.

Familievakanties zijn eigenlijk te boeken in alle delen van de wereld. Wilt u in Europa blijven, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Frankrijk, Oostenrijk of Duitsland, maar ook een familievakantie in Spanje is een perfecte keuze.
Of wat dacht u van een rondreis naar een verre bestemming? Thailand heeft bijvoorbeeld genoeg pretparken, kidsclubs en entertainment en is daarnaast een perfecte bestemming voor een strandverlenging.
Zuid-Afrika is een paradijs voor volwassenen waar ook uw kinderen versteld zullen staan van dit unieke land. Wij bieden een prachtige rondreis om met de hele familie Zuid-Afrika te verkennen. De hotels zijn speciaal geselecteerd en voorzien van alle benodigde comfort en activiteiten voor zowel u als uw kinderen. Geschikt voor gezinnen met zowel grote als kleine kinderen.

Ook een cruisevakantie is geschikt voor het hele gezin. Aan boord is van alles te doen voor alle leeftijdscategorien. Bovendien verblijven kinderen (t/m 18 jaar) vaak gratis in dezelfde hut bij twee volbetalende volwassenen.

Graag informeer ik u naar de mogelijkheden.