Vakantiereizen

Vakantiereizen

Strandvakanties

Geniet van zon, zee en strand, met z’n tweeën of meerdere personen op prachtige bestemmingen die onze aardbol rijk is. Kies voor een all-inclusive vakantie of geniet ieder avond van een heerlijk diner in een plaatselijk restaurant.
Alleen een strandvakantie of een strandverlenging na een rondreis…alles is mogelijk!

 

Autovakanties

Autovakanties blijven niet voor niets favoriet bij de Nederlandse vakantieganger. U en uw reisgenoten bepalen zelf het tempo en de route van uw autoreis.

Als u kiest voor het gemak en de flexibiliteit van vakantie met uw eigen auto dan bent u bij mij aan het juiste adres. Door uw autovakantie te combineren met het aanbod uitstekende accommodaties binnen Europa is er voor ieder budget wel een passende autovakantie te vinden.

Wilt u liever niet de vele kilometers rijden naar het land van uw bestemming? Dan is het mogelijk om per (lowcost) luchtvaartmaatschappij naar uw bestemming te vliegen, daar een auto te huren en in (diverse) accommodaties te verblijven. Hier komt een stuk maatwerk om de hoek kijken, waar ik u graag mee help.
Uw vakantiebestemming ontdekken? Denk dan eens aan een huurauto! Door uw huurauto vooraf te reserveren, profiteert u van de scherpste all-in tarieven en een brede beschikbaarheid.