Wat vindt u?

Wat vindt u?

Gemiddelde score: 5.0 uit 5 (7 stemmen)
5 sterren
7
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
bas
admin

Gefeliciteerd Travel Creations met deze mooie website!!!

1 jaar geleden
Andrea
admin

Wij zijn super goed geholpen door Jolanda.
Ze kwam met een ruim aanbod aan hotels die heel goed aansloten bij onze wensen.
Na thuiskomst ook nog een belletje met daar de vraag of alles naar wens was geweest.
Erg fijn om op deze manier op vakantie te kunnen gaan!

1 jaar geleden
Nathalie en Wouter
admin

Top vakantie

We hebben een prachtige vakantie gehad. Voorafgaand aan het boeken onze wensen en ons budget aangegeven bij Jolanda. Vervolgens deed zij hierbij een passend aanbod. Daarnaast dacht ze actief mee bij wat zou passen voor ons als samengesteld gezin, zodat er voor iedereen voldoende uitdaging zou zijn. De vakantie zelf was geweldig. Mooi appartement, park was rustig en goed opgezet. Voldoende faciliteiten en meer dan genoeg in de buurt om te ondernemen. Wij hebben genoten!

1 jaar geleden
Hella
admin

Mooie samenweking

Samen met Jolanda lukt het altijd weer om een super vakantie samen te stellen. Bedankt voor het meedenken en het aandragen van tips om onze reizen nog bijzonderder te maken & altijd leuk om je weer even te spreken als we de draad weer opgepakt hebben na de vakantie. Tot snel!

1 jaar geleden
Reezy
admin

Wederom een prachtige reis voor ons samengesteld: dank je wel Jolanda! We hebben genoten van Zuid-Afrika & Mauritius. Mooie route en sfeervolle, meestal kleinschalige accommodaties. We komen zeker weer bij je terug!

11 maanden geleden
Marietta
admin

Prachtige reis

Jolanda heeft voor ons een prachtige reis samengesteld. We hebben zoveel moois gezien en gedaan, het was een bijzondere ervaring. Bedankt hiervoor.

1 maand geleden
Mauri
admin

Hele fijne vakantie

Jolanda heeft ons heel erg geholpen met het zoeken naar een vakantiebestemming. We hadden een hele hoop voorkeuren maar uiteindelijk hebben we dankzij Jolanda een keuze kunnen maken. Alle reisdocumenten waren netjes uitgeprint en kreeg ik een aantal dagen van te voren thuis in de brievenbus. Het contact is ook allemaal vlot en goed verlopen via de mail, heel erg fijn. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen! Het is zeker een aanrader om je vakantie hier te boeken.

3 weken geleden

Review Wat vindt u?.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *