Wat vindt u?

Wat vindt u?

Gemiddelde score: 5.0 uit 5 (11 stemmen)
5 sterren
11
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
bas
admin

Gefeliciteerd Travel Creations met deze mooie website!!!

6 jaren geleden
Andrea
admin

Wij zijn super goed geholpen door Jolanda.
Ze kwam met een ruim aanbod aan hotels die heel goed aansloten bij onze wensen.
Na thuiskomst ook nog een belletje met daar de vraag of alles naar wens was geweest.
Erg fijn om op deze manier op vakantie te kunnen gaan!

6 jaren geleden
Nathalie en Wouter
admin

Top vakantie

We hebben een prachtige vakantie gehad. Voorafgaand aan het boeken onze wensen en ons budget aangegeven bij Jolanda. Vervolgens deed zij hierbij een passend aanbod. Daarnaast dacht ze actief mee bij wat zou passen voor ons als samengesteld gezin, zodat er voor iedereen voldoende uitdaging zou zijn. De vakantie zelf was geweldig. Mooi appartement, park was rustig en goed opgezet. Voldoende faciliteiten en meer dan genoeg in de buurt om te ondernemen. Wij hebben genoten!

6 jaren geleden
Hella
admin

Mooie samenweking

Samen met Jolanda lukt het altijd weer om een super vakantie samen te stellen. Bedankt voor het meedenken en het aandragen van tips om onze reizen nog bijzonderder te maken & altijd leuk om je weer even te spreken als we de draad weer opgepakt hebben na de vakantie. Tot snel!

6 jaren geleden
Reezy
admin

Wederom een prachtige reis voor ons samengesteld: dank je wel Jolanda! We hebben genoten van Zuid-Afrika & Mauritius. Mooie route en sfeervolle, meestal kleinschalige accommodaties. We komen zeker weer bij je terug!

5 jaren geleden
Marietta
admin

Prachtige reis

Jolanda heeft voor ons een prachtige reis samengesteld. We hebben zoveel moois gezien en gedaan, het was een bijzondere ervaring. Bedankt hiervoor.

5 jaren geleden
Mauri
admin

Hele fijne vakantie

Jolanda heeft ons heel erg geholpen met het zoeken naar een vakantiebestemming. We hadden een hele hoop voorkeuren maar uiteindelijk hebben we dankzij Jolanda een keuze kunnen maken. Alle reisdocumenten waren netjes uitgeprint en kreeg ik een aantal dagen van te voren thuis in de brievenbus. Het contact is ook allemaal vlot en goed verlopen via de mail, heel erg fijn. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen! Het is zeker een aanrader om je vakantie hier te boeken.

4 jaren geleden
Joyce
admin

Super!

Met Jolanda de wensen voor onze reis besproken. Daarna kwam ze met voorstellen die prima aansloten op onze wensen. De door haar uitgekozen accommodaties waren in het echt nog mooier dan op de sites. We hebben genoten samen met onze kinderen!

4 jaren geleden
Jolanda Lint
admin

Een echte aanrader, alweer alles super geregeld!!
Travelcreation is een toppertje 👍👍👍

4 jaren geleden
Natasja
admin

Prima

Prachtige reis gehad. Fijn om deze voor te bereiden met behulp van Jolanda. We hadden fijn contact, ze heeft leuke ideeen heeft alles prima voor ons voorbereid. Ook na de reis is Jolanda erg attent. Zeker een aanrader!!

4 jaren geleden
Jurgen Farla
admin

New York

In de herfstvakantie zijn we een week naar New York geweest. We hebben veel gezien in deze prachtige stad. Ook het dagtochtje naar Washington was zeer de moeite waard.
Jolanda heeft alles voorafgaand aan de reis goed geregeld, dat kun je wel aan haar overlaten. Het is daarnaast prettig om te weten dat je altijd tijdens je reis bij haar terecht kunt als er iets is.

4 jaren geleden

Beoordeling Wat vindt u?.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.